Tiedostot kadoksissa?


Tietokone säpäleinä tai pimeänä, ja valokuvat sekä tärkeät tiedostosi kadoksissa?

Älä vielä vaivu masennukseen! Meillä riittää ymmärrystä sekä piiritekniikasta että ohjelmistoista. Pystymme useimmiten palauttamaan kadonneet tiedostosi tietokoneeltasi, muistitikulta tai kortilta. Muistot ovat kultaa kalliimpia, mutta usko tai älä, niiden pelastaminen on kuitenkin edullista.

Toimittaessasi laitteesi meille tiedostojen pelastukseen, saat ilmaisen analyysin toimenpiteen onnistumisesta ja arvion sen hinnasta. Jos kyseessä on esimerkiksi on kovalevyn vakava fyysinen vamma, konsultoimme Sinua asiassa, ja ohjaamme sinut eteenpäin kyseisiä vaurioita korjaavaan laboratorion asiakkaaksi. Eli jos toimenpide ei meistä johtuen onnistu, maksat vain mahdolliset toimituskulut. Reilua, vai mitä?

Huomatessasi kadottaneesi tärkeän tiedoston, tai epäillessäsi tallennusvälineen vaurioituneen

  • LOPETA laitteen käyttäminen välittömästi. Sammuta virta.
  • Soita meille, ja kerro ongelmastasi. Autamme sinua ratkaisemaan sen, ja voimme sopia laitteen toimittamisesta meille tarkastettavaksi
  • Mitä ikinä teetkin, älä laita vioittunutta laitetta pakastimeen, kuten keskustelufoorumeilla neuvotaan. Todennäköisesti vain pahennat ongelmaa. Älä myöskään yritä selvittää ongelmaa käynnistelemällä laitetta uudelleen, etenkin jos vialliseksi epäilemäsi osa levittää palaneen hajua tai ääntelee omituisesti.
  • Laitteen saavuttua meille, teemme  ilmaisen analyysin ongelmasta, ja ilmoitamme Sinulle hinta-arvion tiedostojen pelastamisesta. Palautetut tiedostot toimitamme Sinulle uudella toimivalla muistilaitteella.
  • Sitoudumme myös huolehtimaan tietoturvastasi, ja pyyhimme vanhan tallennusasemasi tiedot pysyvästi niin, että niitä ei enää ole mahdollista palauttaa

Tiedostojen pelastus alkaen 70,00euroa. Soita ja kysy lisää asiantuntijoiltamme